Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Twee nieuwe vertrouwenscontactpersonen

RC De Weide heeft sinds vorige week twee nieuwe vertrouwenscontactpersonen. Deze twee kunnen in gesprek gaan met leden over eventuele situaties die zich voordoen op onze club. Hieronder stellen ze zich even aan jullie voor:

Fred Duinkerken

Ik ben Fred Duinkerken, 62 jaar. Ingaande 1 juni ben ik aangesteld als vertrouwenspersoon binnen RC de Weide.

Ik heb bijna 40 jaar gesquasht bij het Noord, later Maxx Sports, maar helaas ging die sluiten. Veel squashers uit Hoogeveen en omstreken, ik ook, hebben toen de overstap gemaakt naar padel bij RC de Weide. Hier waren we welkom en we voelden ons meteen thuis.

Helaas kamp ik met wat langdurige blessures waardoor ik nu niet kan paddelen. Ik maak me wel op andere manieren nuttig bij de club. Ik ben onderdeel van de kantinecommissie en sta regelmatig achter de bar. Daarnaast heb ik veel geholpen bij het organiseren van toernooien en natuurlijk de bingo samen met Roelina.

Binnenkort ga ik een cursus volgen om mijn nieuwe functie als vertrouwenspersoon zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. Ik heb veel gewerkt als manager in casino’s, waar vertrouwen ook hoog in het vaandel staat. Het vertrouwen van zowel de medewerkers als van de gasten.

Jullie mogen contact met mij op nemen via e-mail, maar natuurlijk ook voor een kopje koffie samen.

Fred Duinkerken

rcdeweide.vcpfred@gmail.com

Ryanne Santing

Ik ben Ryanne Santing (37 jaar).
Per 1 mei ben ik aangesteld als vertrouwenscontactpersoon binnen de vereniging.

In mijn kinderjaren ben ik lid geweest van een tennisvereniging waar ik tennislessen volgde en competitie speelde. Nu ik moeder ben en werk in onregelmatige diensten, in de hulpverlening, gun ik me zelf (nog) geen tijd om zelf actief op de baan te staan.

Wat mij bindt met de vereniging is dat mijn partner en dochter lid zijn, deelnemen aan toernooien en competitie spelen. Als supporter ben ik dan ook regelmatig aanwezig langs de baan.

Een veilige, gezellige en sportieve sfeer zijn belangrijk en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Binnenkort ga ik samen met Fred de cursus volgen om de taak zo goed mogelijk uit te voeren.

Jullie kunnen mij bereiken via het mailadres rcdeweide.vcpryanne@gmail.com

Ryanne Santing