Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Padel lessen

Padellessen

Padelleraar Corné Folders gaat per 1 april de padellessen verzorgen onder zijn eigen vlag Padelschool Corné. Inschrijven voor deze lessen kan via: Inschrijformulier 

Naast Corné kun je andere trainers op de baan treffen die onder de vlag van padelschool Corne lesgeven. Vragen? Neem gerust contact op met Corné Folders via: padelschoolcorne@gmail.com
 

Momenteel worden de padellessen nog aangeboden door Tom, Rogier en Vincent aangeboden. Tom is de coördinator.

Les mogelijkheden

Een les kost 60 euro voor een uur en 30 euro voor een half uur. Privéles is mogelijk. De standaard lessenreeks bestaat uit 18 weken in het zomerseizoen (april-sept) en 18 weken in het winterseizoen (sept-april).

Inschrijven voor padellessen voor de zomerperiode kan vanaf 1 maart en de inschrijfperiode loopt tot 17 maart. Op 1 maart wordt het inschrijfformulier hier gepubliceerd. Daarna wordt gestart met het vormen van lesgroepen. Bij het vormen van de lesgroepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met voorkeursdag, sterkte, leeftijd etc.
De indeling van de groepen wordt uiterlijk bekend op 27 maart. Vanwege de open dag op 23 maart zouden hier nog kleine wijzigingen in kunnen plaatsvinden.

Lidmaatschappen en tarieven

De actuele tarieven vindt u op onze homepage: https://rcdeweide.nl

Prijzen voor padelles voor de jeugd (13 tot en met 17) is te vinden onder het kopje: Informatie > Lidmaatschappen

Voor vragen en/of andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met Corné via padelschoolcorne@gmail.com

Ook lid worden van RC de Weide?

Gebruik onderstaande knop om je in te schrijven
Lid worden