Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Laddercompetitie, tennis & padel

Om de twee weken een nieuwe wedstrijd en nieuwe tegenstanders. Schrijf je nu vrijblijvend in en ervaar hoe leuk het is om deze ladder te spelen. Geschikt voor alle speelsterktes, je speelt alleen tegen spelers met een ongeveer gelijke speelsterkte. Zowel voor de jeugd alsook voor de ouderen een perfecte gelegenheid om ook eens tegen andere spelers te spelen.

– Na het aanmelden krijg je een e-mail met de aankondiging tegen welke speler(s) je gaat spelen.

– Maak per omgaande een afspraak met je tegenstander(s) zodat er ook nog een mogelijkheid is voor uitstel bij bijvoorbeeld slecht weer.

– Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De wedstrijd kan ook eindigen in een gelijkspel.

– Geen tijd, geblesseerd of vakantie is geen probleem, je geeft eenvoudig aan dat je een ronde over wilt slaan.

– De dubbel kan in alle samenstellingen worden gespeeld want de indeling gebeurt op basis van speelsterkte.

Beschikbaarheid:

Om zoveel mogelijk verschillende tegenspelers toegewezen te krijgen is het aan te raden om onder instellingen (via de app of website) zoveel mogelijk dagdelen aan te vinken waarop je kunt spelen waardoor je aan meer spelers gekoppeld kunt worden. Dit advies geldt ook voor de spelers die al ingeschreven hebben!

Spelen voor de FUN

Zoek je tegenstander(s) om voor de fun te spelen (geen ladder) dan is het zelfs mogelijk om met behulp van de app of website een uitnodiging rond te sturen naar spelers met een gelijke speelsterkte.

Opgeven via:

Padel: Klik hier

Tennis dubbel: Klik hier

Tennis enkel: Klik hier

Regels voor invallers bij het dubbelspel
Bij blessures o.i.d. is het officieel niet toegestaan om met een invaller te gaan spelen. Als er echter in onderling overleg besloten wordt om dit wel te doen dan zal de organisatie hier in principe niet tegen optreden.
De ladder is in namelijk bedoelt voor ontspanning, gezelligheid en kennismaking met andere spelers en niet direct als een prestatie competitie.
Het is bij langdurige verhindering natuurlijk wel mogelijk om je team uit te schrijven en met een nieuw team onmiddellijk weer te gaan deelnemen.

Vakantie, geblesseerd of verhinderd.
Als je rondes wilt overslaan dan kan je dit eenvoudig aangeven onder “INSTELLINGEN”. Na deze overgeslagen rondes wordt je automatisch weer ingedeeld.

Afspraken maken.
Als er een nieuwe ronde is ingepland maak dan zo snel mogelijk een afspraak zodat je nog de mogelijkheid hebt om bij afgelasting een nieuwe afspraak te kunnen maken. Bevestig de uitnodiging wel zodat je in het schema komt te staan met bevestigde wedstrijden.
Maak ook een afspraak over wie de baan gaat reserveren.
Mocht je geen afspraak kunnen maken in de lopende ronde dan kan je de wedstrijd ook uitstellen naar de volgende ronde. De afgesproken datum moet dan wel vastgelegd zijn in het systeem aangezien anders de wedstrijd komt te vervallen. Je kunt dit controleren bij “alle wedstrijden” waar je wedstrijd onder de groep “bevestigd” moet staan.

Download de app voor racketclub de Weide:
Apple
Google (android)

Meer informatie op:
TC de Weide tennisladder (sportconnexions.com)

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: poltaco@home.nl

Ook lid worden van RC de Weide?

Gebruik onderstaande knop om je in te schrijven
Lid worden