Weergegevensbron: weer Hoogeveen

Tossen

Tennis en Padeltoss avonden

Het tossen/ inloopavond is bedoeld voor alle leden, ongeacht ervaring en niveau. Het doel is om leden in de gelegenheid te stellen om één per week te tennissen en de onderlinge contacten te versterken.

Tennis

Wekelijks is de tennis toss op woensdagavond en start om 19.00 uur. Corry Pouw leidt de toss en maakt een indeling. Na elk gespeeld half uur worden de spelers weer gewisseld. In het begin van de avond worden de spelers van alle niveaus gemixt (afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we drie keer een half uur). Na half negen wordt getracht deelnemers van hetzelfde niveau bij elkaar in te delen. De deelnemers aan deze tossavond zijn een gevarieerde afspiegeling van de leden van de vereniging. Dames en heren, jong, iets ouder, ervaren en minder ervaren. Stuk voor stuk spelers die het leuk vinden om in een ongedwongen sfeer een partijtje tennis te spelen.

Een paar keer per jaar organiseert de tosscommissie een tosstoernooi waarop we per speler aan de door hem/haar gewonnen games punten toekennen. Wie de meeste games heeft gewonnen ontvangt een prijs. Introducees zijn van harte welkom om deze tossavond.

Heb je vragen en/of opmerkingen over de toss, mail dan naar Corry Pouw. pancraspouw@kpnplanet.nl

Padel

Op dit moment hebben we geen toss voor padel, zoals we dit met tennis wel hebben. Omdat je padel speelt met 4 personen, kunnen we ons voorstellen dat het lastig voor je is om drie andere personen kunt vinden voor padel.

Elke vrijdagavond is er een inloopavond en zijn de 3 padelbanen hiervoor gereserveerd.

We hebben binnen de club een grote Whatsapp groepsapp voor mensen die graag padel willen spelen. Hier worden veel afspraken gemaakt door de leden. We kunnen je als lid eenvoudig toevoegen. Of als je het graag eens wil proberen, stuur een mail naar rcdeweide.padel@gmail.com 

Het niveau is hierin onbelangrijk. Je leert op deze manier veel nieuwe spelers kennen. Ook kan je een van de commissieleden benaderen

Ook lid worden van RC de Weide?

Gebruik onderstaande knop om je in te schrijven
Lid worden