Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Tossen

Tennis en Padeltoss avonden

Het tossen/ inloopavond is bedoeld voor alle leden, ongeacht ervaring en niveau. Het doel is om leden in de gelegenheid te stellen om één per week te tennissen en de onderlinge contacten te versterken.

Tennis

Wekelijks is de tennis toss op woensdagavond en start om 19.00 uur. Corry Pouw leidt de toss en maakt een indeling. Na elk gespeeld half uur worden de spelers weer gewisseld. In het begin van de avond worden de spelers van alle niveaus gemixt (afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we drie keer een half uur). Na half negen wordt getracht deelnemers van hetzelfde niveau bij elkaar in te delen. De deelnemers aan deze tossavond zijn een gevarieerde afspiegeling van de leden van de vereniging. Dames en heren, jong, iets ouder, ervaren en minder ervaren. Stuk voor stuk spelers die het leuk vinden om in een ongedwongen sfeer een partijtje tennis te spelen.

Een paar keer per jaar organiseert de tosscommissie een tosstoernooi waarop we per speler aan de door hem/haar gewonnen games punten toekennen. Wie de meeste games heeft gewonnen ontvangt een prijs. Introducees zijn van harte welkom om deze tossavond.

Heb je vragen en/of opmerkingen over de toss, mail dan naar Corry Pouw. pancraspouw@kpnplanet.nl

Padel

Op elke vrijdagavond is er tossavond van 19:00-21:00 uur Je hoeft je niet op te geven en iedereen mag meedoen. Gezelligheid staat voorop en het maakt niet uit of je nog nooit padel hebt gespeeld of al een geoefende speler bent. Voor (nieuwe) leden is dit laagdrempelige manier en een mooi moment kennis te maken met de regels van padel en andere padellers te leren kennen.

Er is altijd begeleiding aanwezig. Zij zijn vraagbaak voor de regels van padel, de verschillende Whatsapp groepen, de lessen, het afhangen etc.

Ben jij nog geen lid maar wil je het graag een keer proberen? Dan mag je vier keer meedoen met de tossavond. Je mag zo langskomen maar je kan ook een mail sturen naar rcdeweide.padel@gmail.com. Hopelijk word je dan net zo enthousiast als ons en word je lid. Het aanmeldformulier staat op de website van RC de Weide.

Hoe werkt de tossavond? 

Om 19:00 gaan we beginnen, dus kom op tijd. Alle rackets worden bij elkaar gelegd en daaruit worden koppels gevormd om een wedstrijd te gaan spelen van ongeveer een half uur.

Dan worden weer alle rackets bij elkaar gelegd en worden er weer nieuwe koppels gevormd.

Ben je lid dan voegen wij je toe aan de Whats App groep Toss Avond, ook kunnen wij je toevoegen aan de WhatsApp groep Afspraken padel. Hierin kun je op een eenvoudige manier vragen om padel te spelen op een bepaald tijdstip.

 

Ook lid worden van RC de Weide?

Gebruik onderstaande knop om je in te schrijven
Lid worden