Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Nieuwe leden

Welkom bij Racketclub de Weide (R.C. de Weide). Hieronder vindt je alle informatie die je op weg helpt om je thuis te voelen bij onze mooie en gastvrije vereniging.

Tennisles: Op onze website rcdeweide.nl kun je lezen hoe een en ander geregeld is met onze tennislessen. Voor alle leden is Jan Jaap Uiterwijk Winkel, van tennisschool UW-Sport, onze tennisleraar. Indien je gebruik wilt maken van zijn tennislessen kun je hem benaderen via 06-52014944 of jj_uiterwijkwinkel@hotmail.com Hier kun je alle informatie krijgen over zijn lesmogelijkheden.

Padelles: Op onze website rcdeweide.nl kun je lezen hoe een en ander is geregeld met padellessen. Momenteel hebben wij als tussenoplossing, we zijn op zoek naar nieuwe padelschool, 2 padelleraren die les geven. Informatie over hun lessen kun je aanvragen via padelschoolcorne@gmail.com

Tennis en Padelpark: Ons park is alle dagen van de week geopend. Verlichting kun jezelf aan en uitzetten in de hal van ons clubhuis. Naast ons afhangsysteem hangt het verlichtingssysteem.

Afhangsysteem: Digitaal via de KNLB app. 

Clubhuis: Is geopend op maandag t/m donderdagavond vanaf 19:30 tot 23:00. Op andere tijdstippen als er toernooien, competitie en/of andere activiteiten zijn wordt er door onze vrijwilligers of commissies zelf kantinedienst verzorgd zodat je hier na afloop een hapje of drankje kunt doen.

Toss-avond: Verder willen we je nog attenderen op onze tennis toss-avond op woensdag vanaf 19:30. Alle senior leden (beginners en gevorderden) tennissen dan met elkaar. Deze avond is een mooie opstapper voor beginners, om o.a. kennis te maken met andere leden. Aanmelden is niet nodig.

Tennis & Padelladder: Clubladdercompetities voor alle speelsterktes. Tennis: enkel en dubbel en voor padel is alleen de dubbel mogelijk. Om de twee weken een nieuwe wedstrijd en nieuwe tegenstanders. Geschikt voor alle speelsterktes, je speelt alleen tegen spelers met ongeveer gelijke speelsterkte. Zowel voor de jeugd als ook voor de ouderen een perfecte gelegenheid om ook eens tegen ander spelers te spelen. Meer info via poltaco@home.nl Opgave: www.sportconnexions.com/nl

Op de groene weide: In 2017 zijn er een aantal mannen opgestaan en hebben een onderhoudsploeg opgezet met een eigen website, op de groen weide, waar hun verrichtingen op ons park te volgen zijn.

Vrijwilligers: Wil je ook een steentje bijdragen in 1 van onze mooie commissies meld je dan aan via rcdeweide.info@gmail.com 

Algemene informatie: Onze correspondentie gaat via onze website, nieuwsbrief, Facebook en Instagram. Houdt deze (digitale) kanalen dan ook goed in de gaten. Daarnaast zijn de diverse activiteiten zichtbaar op onze publicatieborden in ons clubhuis of krijg je persoonlijk bericht via e-mail in de vorm van een nieuwsbrief. Zorg daarom dat je e-mail adres up to date blijft bij onze ledenadministratie.

Je bent van harte welkom! Rest ons nog om jou veel tennis en padel plezier toe te wensen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten via rcdeweide.info@gmail.com

Ook lid worden van RC de Weide?

Gebruik onderstaande knop om je in te schrijven
Lid worden