Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Thomas van Maanen

Hallo fanatieke tennis- en padellers,

Graag stel ik mij voor als de toekomstige tennistrainer bij R.C. de Weide.

Ik ben Thomas van Maanen, woonachting in Meppel samen met mijn vriendin Thirza en onze twee katten Joep en Luuk.

In mijn jeugd is tennis altijd een belangrijke factor geweest. Het diende voor mij als een mooie uitlaatklep waar ik mijn energie en frustraties kwijt kon. Tegenwoordig speel ik een stuk minder dan vroeger, omdat ik nu veel aan het werk ben en leuke dingen doen ook belangrijk vindt.

Ik begon met tennis op mijn 6de en heb tot mijn 16/17e fanatiek getraind. Naast mijn werk bij de Rabobank verzorg ik op de dinsdag de trainingen bij RC de Weide. Ik ben nu ongeveer 3 jaar bezig met training geven en heb sinds 1,5 jaar ook mijn diploma hiervoor gehaald.

Het leuke aan tennis vind ik het spel zelf. Wat kun je doen om je tegenstander te verslaan. Om dit te bereiken zijn er altijd punten die ontwikkeling kunnen gebruiken en vind ik het leuk om hier samen met de leerling hieraan te werken.  Ik, als tennistrainer speel daar een belangrijke rol in, maar de leerling net zoveel! Ik vind geniet er altijd van als de ontwikkelingen zichtbaar worden op de baan.

Ik heb er super veel zin onderdeel te zijn bij RC de Weide en mijn bijdrage te kunnen leveren aan de vereniging.

Heel graag tot ziens op de baan!