Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Pimp the wall

Op ons tennispark hebben we een tennismuur. Een hele goede oefening om tegen de muur te trainen en je slagen te verbeteren. Maar ja, je kijkt nu wel tegen een grijs vlak aan. Dat nodigt niet heel erg uit om jezelf uit te dagen. Dit probleem speelt bij meer tennisverenigingen. Wel een tennismuur, maar niet uitnodigend om te gaan spelen. De KNLTB heeft daarom de actie Pimp the wall, bedacht. Hierbij worden verenigingen uitgedaagd om de tennismuur aantrekkelijker te maken voor spelers om er gebruik te maken. Ook R.C. de Weide gaat deze uitdaging graag aan!

Visual artist Nicky Nahafahik
R.C. de Weide heeft contact gezocht met de Hoogeveense Visual artist Nicky Nahafahik. Internationaal bekend om zijn prachtige muurschilderingen. Hierin wordt graffiti gecombineerd met realistische afbeeldingen. Wij zijn erg blij dat Nicky enthousiast is geworden om onze tennismuur, de mooiste van Nederland te maken!

Wil jij Nicky helpen?
Nicky wil de basis van zijn ontwerp graag met jeugdspelers gaan aanbrengen op de tennismuur. Daarom kunnen alle jeugdspelers vanaf 10 jaar, die het leuk vinden om Nicky mee te helpen, zich aanmelden. Uit alle aanmeldingen zullen 4 kinderen geloot worden die mogen helpen. Het aanbrengen van de basis zal zijn op maandag 18 september van 18.30 uur tot ongeveer 19.30 uur.
Vind jij of uw zoon of dochter het leuk om te helpen? Stuur dan een e-mail naar rcdeweideactiviteiten@gmail.com.


Aanmelden kan tot vrijdag 15 september 17.00 uur. Wij ontvangen graag de naam van jou of uw zoon of dochter en het telefoonnummer waarop contact kan worden gezocht. De Loting zal vrijdagavond 15 september om 19.00 uur zijn. De winnaars worden telefonisch op de hoogte gebracht.
Nicky verwacht woensdag 20 september klaar te zijn. Uiteraard zouden wij graag nog een foto maken van het eindresultaat met de kinderen die hebben geholpen. Het tijdstip hiervan is nog niet duidelijk.
Bij deelname aan de loting gaat u akkoord dat foto’s gebruikt kunnen worden in de media en social media.


Wil je eens bekijken wat voor mooie werken Nicky Nahafahik maakt, neem dan eens een kijkje op zijn site;
https://nickynahafahik.com