Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Padelbanen 4 en 5 bespeelbaar tot 20.00 uur

Goed nieuws! De nieuwe padelbanen 4 en 5 kunnen vanaf komende zondag 19 mei as gebruikt worden tot 20.00 uur. Er is nog geen werkende verlichting op de baan, daarom deze keuze. Ook moet het zand nog rustig worden ingelopen waardoor intensief gebruik nog niet meteen kan (competitie). De banen zijn dus voor recreatief gebruik op dit moment. De verwachting is dat ze bij de clubkampioenschappen volledig in gebruik genomen kunnen worden.

Het afhangen op prime-time blijft ongewijzigd voor padel, dit blijft twee keer in de week. Er wordt de komende tijd gekeken hoe de banendruk zich verdeelt of er in de toekomst veranderingen in aangebracht kunnen worden.

De afgegeven vergunning door de gemeente vraagt een aanpassing van de parksluiting. Op dit moment is er nog de mogelijkheid om tot 23.00 uur te padellen en tennissen omdat de nieuwe banen nog beperkt open zijn. Als de nieuwe banen officieel zijn geopend gaan deze tijden veranderen. Tennissers mogen dan tot 22.00 uur op de baan staan, padellers tot 22.30 uur.

Binnenkort volgt meer nieuws over de officiële opening en de nieuwe tijden.