Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Nieuwe tennistrainer

Hallo! Ik ben Timo en vanaf dit winterseizoenseizoen 1 van jullie nieuwe tennistrainers!

De komende tijd zullen jullie mij hier wekelijks op de baan aantreffen en daarom stel ik me graag even kort voor.

Ik ben 34 jaar oud, woonachtig in Leeuwarden en heb zo’n 11 jaar geleden mijn tennistrainer licentie A behaald aan het CIOS. Tijdens en na de opleiding heb ik meerdere jaren tennisles gegeven bij TC ‘t Nijlân (Leeuwarden) en 1 jaar bij TV Rekke (Workum).

Daarnaast ben ik altijd een zeer actieve wedstrijdspeler geweest in toernooien en in competitieverband, waarbij ik uitkwam voor TC ‘t Nijlân en TV de Molen in Leeuwarden. Zowel op de zaterdag als op de zondag heb ik daar in verschillende klassen deelgenomen.

Na een aantal jaar les te hebben gegeven, heb ik 5 maanden in Indonesië gewoond, waar ik als sportcoördinator een sportproject heb opgezet voor de Stichting Amurang.

Bij terugkomst ben ik via via in de bouw terecht gekomen. Na een aantal jaar met plezier als ZZP’er op de bouwplaats te hebben doorgebracht, begon het lesgeven toch weer te kriebelen en is het roer om gegaan. Ik heb het afgelopen jaar op verschillende verenigingen alweer les gegeven. En vanaf oktober ook bij jullie!

Ik kijk er naar uit mijn enthousiasme voor het tennis op jullie over te brengen.

Tot snel op de tennisbaan Sportieve groet, Timo van Vliet