Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Nieuwe padeltrainer Corné Folders

Beste leden van RC De Weide, bij deze wil ik me graag voorstellen aan jullie. Mijn naam is Corné Folders, 27 jaar en woonachtig in Balkbrug. Vanaf 1 april mag ik de padeltrainingen gaan verzorgen bij RC De Weide.

Van de 27 jaar ben ik al zo’n 24 jaar actief op of rond de tennisbaan. Het is allemaal begonnen als actieve tennisspeler maar erna gegroeid tot fulltime padel- en tennistrainer. Ik geef nu ongeveer 10 jaar tennistraining waarvan de laatste jaren in combinatie met padel.

Padel groeit overal enorm en ik heb daarom, het afgelopen jaar, ook het kantelpunt gehad van meer padeltrainingen dan tennistrainingen.

Ik kijk er enorm naar uit om het padel gedeelte op met te nemen bij RC De Weide, maar ook om een goede samenwerking aan te gaan met Jan Jaap om de club in de hele breedte te laten groeien.

Hopelijk zien we elkaar snel op de baan.

Sportieve groet, Corné