Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Inschrijving padellessen najaar geopend

Padellessen

De eerste serie van 8 lessen zit er alweer op. De wat kortere serie is iedereen goed bevallen; als er eens een groep niet kan, dan kunnen de trainers wat flexibeler zijn en er is meer ruimte voor niet-lessers om banen te reserveren.

Na het Clafis Open begint de volgende serie van 8 lessen. Enkele lesgroepen hebben aangegeven door te willen gaan met padelles. Ook hebben veel leden geïnformeerd naar het volgen van lessen op onze club.

Via onderstaande link en op de site van R.C. De Weide kun je je vanaf heden opgeven voor de nieuwe serie lessen. Vriendelijk verzoek om hierbij zoveel mogelijk informatie te vermelden, zoals -indien mogelijk- opties voor je beschikbaarheid. Het spreekt voor zich dat we niet iedereen op dinsdagavond 20:00 uur kunnen indelen. Ook als je zelf een groepje hebt waarmee je samen wilt trainen, zet dit er dan bij.

Vanuit de trainersgroep willen wij graag de mogelijkheid van lessen overdag promoten. Deze zijn vaak makkelijker in te plannen (rustiger op de padelbanen). Wij kunnen hierbij zeer flexibel zijn. Wil je bijvoorbeeld 1 les in de 2 à 3 weken, of juist een losse les, geef dit aan. Veel is mogelijk!

Start lessen: Vanaf maandag 11 september a.s.

Opgave: Vóór 31 augustus a.s.

Opgave padelles: reeks september 2023

https://forms.gle/z9oDdmNdTRzPGTDo8

Fijne zomer en veel padelplezier!!!