Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

In memoriam John Jelgerhuis

 

Met droefheid hebben we op 30 Augustus j.l. afscheid moeten nemen van één van de medeoprichters van onze racketclub De Weide.

Na een lange periode van onzekerheid en spanning over zijn gezondheid heeft John ons verlaten, maar zijn nalatenschap zal voor altijd voortleven in de harten van onze racketclub-leden.
Hij hoorde bij de zogenaamde “Raad van Elf” die zich heeft ingezet om onze tennisclub tot stand te brengen. John is zich vanaf de oprichting van de club intensief met de club blijven bemoeien.
Naast dat hij baansponsor is geweest is hij bestuurslid geweest en heeft vele bardiensten gedraaid.
Toen hij is gestopt met zijn werkzaamheden is hij ook gaan golfen.

Maar dat niet alleen, nadat we in 2017 met een vrijwillige onderhoudsploeg “Op de groene weide” zijn gestart heeft hij zich spontaan als één van de eersten gemeld. Terwijl hij in die periode al te kampen had met een slechte gezondheid.

John heeft in de afgelopen, voor hem moeilijke, jaren veel kracht en moed getoond om zijn ziekte te overwinnen. Zowel bij de onderhoudsploeg dan wel bij het klaverjassen zullen we John blijven gedenken als een inspiratiebron met een strijdlustige geest. Hij wilde ondanks zijn zwakke gezondheid betrokken blijven en zoveel mogelijk mee blijven doen met zijn tennisvrienden. Deze diepgaande betrokkenheid bij onze racketclub zal zeer gemist worden. John is 75 jaar geworden.

Namens het bestuur willen we zijn vrouw, kinderen en verdere familie sterkte wensen.