Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Dubbelspel-clinic met David Pel en Jan Jaap Uiterwijk Winkel

Voor iedereen die les volgt bij UW-Sport heeft Jan Jaap Uiterwijk Winkel een activiteit gepland op zondag 17 maart. Het thema van de clinic, die deze dag wordt gegeven door David Pel, is het dubbelspel.

David is een Nederlandse professionele tennisser die in het dubbelspel actief is en grote hoogtes bereikte in zijn carrière. Zo is zijn hoogste positie op de ATP-wereldranglijst, in oktober 2023, nummer zeventig van het mannen dubbelspel. Tevens behaalde hij de derde ronde op Wimbledon in 2023.

De clinic is een mix van trainen en partijen spelen. Er is voor deze dag plek voor 56 personen. De clinic wordt gegeven in twee groepen en start om 9.00 uur. De groep wordt verdeeld in twee groepen van 28 personen. De eerste 28 personen starten met training, daarna volgen de andere 28 personen. Na dit gedeelte volgt voor iedereen het gedeelte met partijen spelen. Tussendoor geeft Pel zijn visie over de tactiek in het dubbelspel.

Opgeven voor de clinic kan door Jan Jaap Uiterwijk Winkel een bericht te sturen via 06 52014944. Niveau wordt zoveel mogelijk samengevoegd. Kosten voor de clinic zijn 10 euro per persoon.