Vacatures bij TC de Weide

Lijkt het je leuk om onze club te versterken? Kom dan kijken wat je voor ons kunt betekenen.

 

Vacature(s) jeugdcommissie

 

 

· -Vind je het leuk om (jonge) kinderen te enthousiasmeren voor tennis (en padel)?

 

 

· -Vind je het leuk om activiteiten te organiseren?

 

 

· -Lever je graag een extra bijdrage aan de leukste en meest actieve tennisvereniging van Hoogeveen?

 

 

· -Wil je meehelpen zorgdragen voor de continuïteit van het jeugdtennis?

 

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

 

 

Ter versterking van de jeugdcommissie zijn wij op zoek naar actieve vrijwilligers die onze jeugd willen boeien met tennis en willen binden aan de club. We zijn volop in beweging door bijvoorbeeld de introductie van een nieuwe sport (padel), meer tennis op de baan, meer activiteiten en verandering van tennisaanbod voor de jeugd. O die beweging in goede banen te leiden zijn we op zoek naar extra handen.

 

 

Lijkt het je leuk, stuur dan een mail naar jeugdcommissie.tcdeweide@gmail.com. Je bent meer dan van harte welkom!
 
 

Vacature Verenigingscompetitieleider

 

Wij zoeken een verenigingscompetitieleider voor T.C. de Weide. Wie van onze leden zou deze rol op zich willen nemen. Voor meer info kun je terecht bij onze huidige competitieleider Jacob van der Heide.
Belangstellenden kunnen mailen naar info@tcdeweide.nl

De opleiding wordt door de club betaald en meer info vindt je op onderstaande link.

https://www.knltb.nl/over-knltb/word-vrijwilliger/verenigingscompetitieleider/

 

 

Vacature Tosscommissie

 

We zoeken uitbreiding van de tosscommissie. Het tossen is bedoeld voor alle leden, ongeacht ervaring en niveau. Het doel is om leden in de gelegenheid te stellen om één of twee keer per week te tennissen en de onderlinge contacten te versterken.

 

Wekelijks is er op dinsdagochtend en woensdagavond een tossprogramma. Het tossprogramma op de dinsdagochtend begint op 09.30 uur. Neeltje Visser coördineert dan het gemixt tossen.

 

Op de woensdagavond start de tossavond om 19.00 uur. Corry Pouw leidt de toss en maakt een indeling. Na elk gespeeld half uur worden de spelers weer gewisseld. In het begin van de avond worden de spelers van alle niveaus gemixt (afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we drie keer een half uur). Na half negen wordt getracht deelnemers van hetzelfde niveau bij elkaar in te delen. De deelnemers aan deze tossavond zijn een gevarieerde afspiegeling van de leden van de vereniging. Dames en heren, jong, iets ouder, ervaren en minder ervaren. Stuk voor stuk spelers die het leuk vinden om in een ongedwongen sfeer een partijtje tennis te spelen.

Lijkt het je leuk kom dan gerust eens kijken of neem contact op met Corry Pouw of stuur haar een mail pancraspouw@kpnplanet.nl

 

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren