Weergegevensbron: weer Hoogeveen
Search
Close this search box.

Vacature lid jeugdcommissie

Onze club heeft een enthousiaste jeugdcommissie die veel voor de jeugd organiseert gedurende het hele jaar. Omdat Marieke de Vries stopt als lid van de jeugdcommissie is de commissie op zoek naar (een) enthousiaste ouder(s) die zich bij de jeugdcommissie wil(len) aansluiten om Sanne, Rudolf en Erik Jan te helpen met het organiseren van de competitie en het begeleiden van activiteiten.

Wat organiseert/begeleidt de jeugdcommissie:

– de voorjaarscompetitie

– de najaarscompetitie

– de clubkampioenschappen

– het ouderkindtoernooi

– het Halloweenfeest

– het oliebollentoernooi

De voor- en najaarscompetitie regelen wij vanuit de jeugdcommissie zelf. Dit houdt in:

– vergaderen zodra de mail binnen komt van de knltb wanneer de inschrijving binnen moet zijn;

– een mail uit doen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden dat ze zich kunnen opgeven;

– als de opgaves binnen zijn de jeugdtrainer een indeling laten maken;

– invoeren in mijnknltb.

Zodra de indeling bij de knltb bekend is wordt er een vergadering ingepland voor het regelen van de banen, het bestellen van de ballen en appgroepen aanmaken. Deze taken worden onderling binnen de jeugdcommissie verdeeld, maar de commissie zit dan wel vaak bij elkaar zodat de lijntjes wat korter zijn.

Ook wordt een jeugdcommissielid 1 of 2 keer ingepland om op een zondagochtend te helpen op de club als rood of oranje speelt. (Dit ligt eraan hoe vaak er thuis gespeeld wordt)

Voor de laatste vier activiteiten hebben we de afgelopen twee jaar enthousiaste ouders gevonden die deze activiteiten wilden organiseren met iemand van de jeugdcommissie die op afstand standby stond voor vragen. Tevens heeft de jeugdcommissie de afgelopen jaren een draaiboek voor alle activiteiten gemaakt, zodat het organiseren van een activiteit soepel verloopt.

Ook voor het organiseren van activiteiten blijft de commissie een beroep doen op de ouders/verzorgers van de jeugdleden. Zonder hulp wordt het voor de jeugdcommissie lastig om activiteiten voor onze jeugd te organiseren.

Voor vragen of informatie is de jeugdcommissie te bereiken via rcdeweide.jeugdcommissie@gmail.com