Ouder-kindtoernooi RC de Weide

14-09-2022

Ouder-kindtoernooi RC de Weide

 

Op zondag 4 september werd het jaarlijkse ouder-kindtoernooi georganiseerd door de jeugdcommissie van RC de Weide. Het stralende weer zorgde ervoor dat de sfeer er goed in zat en de opkomst was groot. In de ochtend speelden 15 kinderen (rood en oranje) met hun vader/ moeder/ verzorger om de felbegeerde eerste en tweede plek. In de middag speelden nog eens 16 jongeren van geel en groen voor de medaille. Na 3 speelrondes was er een korte pauze om even op te laden met een lekker glas ranja met fruit, koek of een spekkie er bij. Voor de volwassenen was er koffie en thee. Met de uitbreiding van het terras waren er gelukkig voldoende tafels en stoelen om een schaduwplek te vinden en even af te koelen. Na de korte break zijn de speelrondes voortgezet en is er een tie-break gespeeld tussen de twee koplopers van oranje en  tussen de twee koplopers van groen. Voor ieder jeugdlid was er een mooie medaille voor de inzet. De eerste en tweede plek werden beloond met een zilveren en gouden plak.

 

Het padel onderdeel van het ouder-kindtoernooi kon helaas geen doorgang krijgen vanwege te weinig aanmeldingen. Degene die wel hadden aangemeld hebben meegedaan met tennis. Zij kregen naast de medaille ook nog een certificaat voor de 1e prijs voor het onderdeel padel-jeugd (wegens gebrek aan tegenspelers).

Een heel gezellige, zonnige dag in het teken van elkaar ontmoeten en waarbij iedereen zijn of haar sportieve beentje heeft voortgezet. Met dank aan de goede organisatie van de jeugdcommissie!

 

We sloten de dag af met de uitreiking van de prijzen en de oproep van de jeugdcommissie aan ouders mee te helpen in de organisatie van toernooien en activiteiten. Met de najaarscompetitie die komende zondag start, de clubkampioenschappen én het halloweenfeest (beide in oktober) is hulp dringend gewenst. Aanmelden kan bij de jeugdcommissie-leden, via Raymond of via jeugdcommissie.tcdeweide@gmail.com. Wil je meer weten over wat deelname inhoudt? Vraag de jeugdcommissieleden gerust!

 

 

Ouder-kindtoernooi RC de Weide

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren