Inschrijving Senioren Tennis Toss Toernooi 2022-2023

12-09-2022

UITNODIGING Senioren Tennis tosstoernooi 2022-2023

 

 

De leiding van het tosstoernooi is gewijzigd. Gerrit Huurneman en Gerard van Duinen hebben zich teruggetrokken. Ze hebben Jan Rosendal en Corry Pouw bereid gevonden om de organisatie op zich te nemen. De indeling van de wedstrijden wordt gedaan door Jan en Corry samen. Voor het overige is er niet veel veranderd.

Er wordt gespeeld in mixteams. De teams worden door loting vastgesteld. Een herenteam tegen een damesteam is dus niet meer mogelijk.

 

Aanmelding is open voor dames en heren 55+. Het tosstoernooi loopt van 06 oktober 2022 t/m 31 maart 2023. Er wordt om de veertien dagen gespeeld op donderdag en de aanvang van de wedstrijden is om 09.30 uur. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Bij een gelijke stand in sets wordt de derde set een super tiebreak. Het is een tosstoernooi, dus je bepaalt zelf of je komt. Je hoeft dus niet bij alle wedstrijden aanwezig te zijn. Wedstrijden gaan altijd door, behalve als (vooral) op de website en facebook van de club is vermeld, dat de banen niet bespeelbaar zijn door bijvoorbeeld slecht weer.

 

Uitslagverwerking.

Na de wedstrijd geven de winnaars de uitslag door aan de wedstrijdtafel. Alleen winst of verlies moet worden aangemeld en zal worden geregistreerd.

 

Puntentelling.

Het winnende team scoort per speler 3 punten. Het verliezende paar scoort per speler 1 punt. Mocht er een oneven aantal zijn dan zal bij loting bepaald worden wie niet mee kan doen. Deze speler(s) of speelster(s) krijgt 2 punten. Voor een enkelspel worden geen punten meer toegekend.

 

De speeldata zijn:

2022 (even weken):                                                                   2023 (oneven weken):

06 oktober(afgelast)  17 november                                    05 januari                        16 februari         30 maart

20 oktober                      01 december                                    19 januari                        02 maart

03 november                 16 december                                    02 februari                      16 maart

De eventuele overheidsregels i.v.m. het coronavirus zullen strikt worden gevolgd.                       

 

Ja, ik doe mee!

Naam: 

               

Email:   

               

Bij voorkeur opgeven per mail naar pancraspouw@kpnplanet.nl of rosendal@home.nl

Opgeven kan ook door het strookje ingevuld in de brievenbus in de gang te doen. De inschrijving sluit op 30 september 2022 om 24.00 uur.

P.S.: Jan en Corry maken zelf geen gebruik van facebook.  S.v.p. aanmelden via bovenstaande emailadressen.

Inschrijving  Senioren Tennis Toss Toernooi 2022-2023

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren